Aanmelden

Elke ouder is welkom voor een kennismakingsgesprek in OBS Binnenstad. In dit gesprek geven we informatie over de schoolorganisatie, onderwijsinhoudelijke aspecten en de visie van de school.  Aan het einde van het gesprek vindt een rondleiding plaats door het gebouw, zodat ouders de sfeer kunnen proeven.

Nadat de directeur het aanmeldingsformulier heeft ontvangen, ontvangen de ouders een inschrijvingsbevestiging per post. Een aantal weken voordat het kind 4 jaar wordt, worden de ouders door de leerkracht van de instroomgroep benaderd om afspraken te maken voor de “wendagen” én voor een kennismakingsgesprek met de groepsleerkracht.

Voor informatie kunnen ouders terecht bij:

Désirée Jorissen | Directeur OBS Binnenstad 043-3216172 / d.jorissen@kom-leren.nl

en

Trudie Sanders | MT-lid & Intern Begeleider OBS Binnenstad 043-3216172 / t.sanders@kom-leren.nl