OBS Binnenstad doet mee aan de All Happy Schools Challenge!

Posted on 5 november 2018 | 0 comments

Vanaf vandaag, maandag 5 november, gaan we samen met zo veel mogelijk leerkrachten, leerlingen en ouders de grootste mindfulness challenge van Nederland aan!

Om te leren hoe je de vele prikkels van deze tijd kunt omgaan, duiken we tijdens de maand november met heel midden- en bovenbouw Nederland in de All Happy Schools Challenge.

De groep 5 tot en met 8 zijn ingeschreven! Gezamenlijk besteden we een maand lang 10 minuten per dag aan onszelf: onze gedachten, onze zintuigen en ons eigen geluk! Meer weten? Kijk dan op http://www.allhappyschools.com/challenge/

Ook de ouders van kinderen uit de groepen 5 tot en met 8 kunnen deze week inschrijven via deze link (challenge voor thuis)

De aandachtslessen oftwel ‘kikkerlessen” zijn op onze school al heel wat jaren een begrip op OBS Binnenstad. Tijdens de challenge van de midden- en bovenbouw zullen er ook in de groepen 1 tot en met 4 mindfulness- en geluks-lessen plaatsvinden. Via facebook houden wij jullie graag op de hoogte!

Team OBS Binnenstad